Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

eConsult

Met eConsult kunt u via de beveiligde verbinding van deze site een vraag stellen aan de medewerkers van onze praktijk.

Spoedgevallen
Neem bij spoedgevallen direct telefonisch contact met de spoedlijn van de praktijk 0294-417021. Bel de praktijk ook wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten.

In geval van levensbedreigende situaties kunt u het landelijk noodnummer 112 bellen.

Uw vraag wordt met econsult net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. Het antwoord vindt u op deze site, bij 'Overzicht vraag en antwoord'. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord.

Kies eerst een onderwerp voordat u de vraag stelt. Extra informatie over de onderwerpen vindt u bij 'Toelichting'. Voor informatie over de medewerker klikt u op 'meer informatie'.

Uw vragen kunt u ook stellen per mail aan de huisarts via h.b.burggraaff@gmail.com en aan de assistente via herhaalreceptuur@gmail.com. De gewone mail is niet zo beveiligd als de mail via deze evrbinding. Maak zelf een keuze.

 

ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.