Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Klachtenformulier

Soms gaat het contact met deze huisartspraktijk niet zoals verwacht en zoals wenselijk zou zijn. Wij denken dat een klacht kan bijdragen aan de verbetering van onze werkzaamheden. Laat Bloeiende dotters in de Trifaxvijverhet weten wat niet goed is gegaan in uw ogen! Wij leren hier graag van.

Uit onderzoek blijkt dat patiënt en huisarts het prettig vinden als ongenoegen bij de patiënt laagdrempelig wordt besproken met de huisarts.

De verloskundige huisartspraktijk van dokter Burggraaff in Weesp is aangesloten bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). Deze organisatie behandelt vaak klachten over huisartsen, apothekers, verloskundigen, fysiotherapeuten, tandartsen en andere beroepsgroepen. De SKGE heeft een klachtenfunctionaris die samen met u uw klacht bespreekt en bekijkt hoe aan uw klacht een zo goed mogelijk vervolg kan worden gegeven. De werkwijze is hier beschreven. 

U kunt bij de SKGE een formele klacht indienen. De klachtencommissie SKGE is onpartijdig. De commissie doet een bindende uitspraak na onderzoek van uw klacht. De meeste huisartsen zijn aangesloten bij de onafhankelijke klachtencommissie SKGE. Meer informatie? Kijk op SKGE.nl

 

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.


ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.