Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0294412633
Telefoonnummer: 0294412633
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Medewerkers

Dr. H.B. Burggraaff

Dr. H.B. Burggraaff
verloskundige huisarts

H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts

 

Hans Burggraaff is meer dan 25 jaar actief als verloskundige huisarts in Weesp. En wat meer is... hij blijft nog wel even actief! Dokter Burggraaff heeft bij zijn 25-jarige jubleum als huisarts in Weesp een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn werkzaamheden als huisarts, als opleider van huisartsen en als vrijwilliger. Hij is onder andere meer dan 20 jaar voorzitter van de Oranje Vereniging Weesp geweest.

Hij heeft een brede ervaring als huisarts op verschillende terreinen en heeft zich gespecialiseerd in: oogheelkunde, echografie, verloskunde, vrouwenziekten / anticonceptie, chirurgie, urologie, arbeidsconflicten, slapeloosheid, hoofdpijn, acne, huidkanker, opvoedkunde / kinderziekten en niet de vergeten de zorg om ernstig zieken en stervenden. Verder is dokter Burggraaff actief op het gebied van kwaliteitsverbetering van de verloskunde, de huisartsopleiding en natuurlijk de verloskundige huisartspraktijk in Weesp. Dokter Burggraaff is sinds najaar 2016 lid van de NHG Autorisatiecommissie Standaarden (NAS). Een  diverse groep ervaren huisartsen die nieuwe regels (NHG-standaarden en behandelrichtlijnen) voor huisartsen tegen het licht houdt.

Hij is meer dan vijftien jaar opleider van aanstaande huisartsen via de Huisartsen Opleiding van het Vrije Universiteit medisch centrum te Amsterdam.

In de praktijk van dokter Burggraaff hebben meer dan 15 artsen een deel van hun opleiding tot huisarts gekregen. Dat zijn o.a. Mw. Dokter Mirjam Stuldreher (1999), Dokter Chris Schoot (2000), Dokter David Koetsier (2001), Mw. Dokter Mascha Bevers (2002), Mw. Dokter Victorine Storm de Grave (2004), Dokter Willem Koch (2005), Mw. Dokter Maaike Rietbergen (2006), Dokter Ronnie Pater (2007), Mw. Dokter Melissa Diaz (2008), Mw. Dokter Marieke Bos (2008-2009), Dokter Christian Hauck (2009), Mw. Dokter Eveline Bloemer (2010), Mw Dokter Joke Dols (2011), Dokter Lennard Wijmaalen (2012), Dokter Vincent Verstappen (2013), Mw. Dokter Willy Boom (2014), Dokter Andy Au (2015), Dokter Clayton Martis (2016) en Mw. Dokter Annemieke den Admirant (2017-2018), Mw. Dokter Claudia de Armas (2018) en Dokter Ricardo Scholten i.o. tot forensisch arts (2019). Dokter Burggraaff is KNMG-erkend huisartsopleider en verbonden aan het VU medisch centrum te Amsterdam.

Pas afgestudeerde huisartsen krijgen in deze huisartspraktijk de mogelijkheid zich aanvullend te bekwamen als fellow-huisarts: Mw. dokter Kathy van der Boom (2006), Mw dokter Victorine Storm de Grave (2007 & 2008), Mw. dokter Artine de Jonge (2008 - 2009), dokter Ronnie Pater(2009 - 2010), Mw dokter Marieke Bos (2011 - 2013) dokter Vincent Verstappen (2013 - 2015), dokter Andy Au (2015-2016) dokter Tom Matthews (2016-2017), dokter Clayton Martis (2017- heden) en Mw. dokter Annemieke den Admirant (2018 - heden).

In deze huisartspraktijk zijn meer dan een dertig dokters opgeleid tot basisarts. Dat zijn o.a. Roos Quadekker, Ilse Jeuring, Marit Lier, Stefan Biesbroek, Kim Smeijsters, Audrey Overgaauw, Saskia Correa, Fiona Eveleens, Laurien Vroomen, Katinka Kremer, Caroline Roeloff, Sonja Leonhard, Bas Hulstein, Roos van der Zwan, Duliëtte Boon, Maartje Binnendijk, Angelique Landman, Arda Scholtens, Rishi Panday,  Karola de Graaf, Ruth Pekelharing, Ricardo Scholten, Anna Alberga, Nadine de Vries, Egle Spruit-Jezerskyte, Pieter Zwanenburg, Ilse Beaufort, Esther van Dam, Tanja van Dalen, Mèdelyn Wennekers, Charelle Cordewener, Tessa Straatmijer, Annemaartje van Kuijk, Rosan Broer, Isabelle van der Meulen, Annelie van der Reep, Elise Noordhuis, Heleen van Dongen, Mira Frölich, Bas van 't Hoff, Irene Caspers, Philine Stibbe en Nikki Klarenbeek. Het merendeel van deze dokters in opleiding volgt de studie geneeskunde aan het VU medisch centrum te Amsterdam. Sommigen worden opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam en een enkeling aan de Universiteit Utrecht. Dokter Burggraaff hanteert daarbij de Tuitjenhorn-clausule. Geen meldingen aan instanties buiten de verloskundige huisartspraktijk zonder dat de directeur (dokter Burggraaff) daarover gesproken is en daarvoor instemming heeft gegeven.

 

Hans Burggraaff voorzitter Oranje Vereniging balkonscene op de laatste Koninginnedag in 2013                   

 

 

 

Dokter Burggraaff is maatschappelijk actief. Hij is van 1993 - 2014 voorzitter van de Oranje Vereniging Weesp (www.oranjeverenigingweesp.nl) geweest. Dokter Burggraaff is herontdekker van de Weesper vlag en voorzitter van het Comité tot Behoud van de Weesper vlag. Hij is lid van de regionale commissie voor de Perinatale Audit en lid van de redactiecommissie van de Perinatale Audit 2010 , 2011 en 2012. Het laatste rapport van de PAN heet : Op Koers. Deze titel komt uit de koker van dokter Burggraaff. Hij is  sinds 2006 voorzitter van de Huisartsopleidersvereniging van de VU (HAOVU) en was van 2008-2015 secretaris/penningmeester van de Landelijke Huisartsen Opleiders Vereniging (LHOV). Deze vereniging vierde op 17 april 2013 het 15-jarig bestaan op de S.S. Rotterdam. Dokter Burggraaff was van 2008-2015 algemeen bestuurslid van de Huisartsopleiding Nederland. Dokter Burggraaff denkt dat het goed zou zijn als meer mensen lid zouden worden van een politieke partij. Hij is zelf sinds november 2015 voorzitter van het CDA Weesp.

Wanneer heeft deze dokter tijd voor deze bijbaantjes? Voor deze nevenactiviteiten heeft dokter Burggraaff tijd op donderdagen. Op donderdag heeft hij geen spreekuur. Het spreekuur wordt op die dag gedaan door dokter Martis. Dokter Burggraaff houdt zich op die dag bezig met aansturen van zijn medewerkers en heeft hij tijd voor het consultatiebureau voor zuigelingen uit de huisartspraktijk en voor zijn nevenactiviteiten.

Voor een aardige indruk van het vak van huisarts kijk je hier.

 

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

 

 

Clayton Martis

Clayton Martis
huisarts

Clayton Martis is de tweede huisarts in deze verloskundige huisartspraktijk.

Dokter Martis is als huisarts in opleiding heel goed bevallen! Wij zijn blij dat hij hier wil blijven werken.

Vanaf 22 juni 2017 werkt dokter Martis op dinsdagen en donderdagen in de praktijk van dokter Burggraaff.

Hij is een vriendelijke, rustige en ervaren arts. Hij heeft veel kennis en ervaring op uiteenlopende gebieden, zoals operatieve behandelingen, ziekten van nieren, urinewegen, blaas, geslachtsorganen en psychische ziekten en kwalen. Dokter Martis is van Antilliaanse afkomst en spreekt naast Nederlands, Engels, ook Papiamento en Spaans. Hij woont samen. Zijn eerste kindje is geboren in april 2016 en er is een tweede op komst.

Maak eens kennis met dokter Martis. Het zal goed bevallen!

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

Annemieke den Admirant

Annemieke den Admirant
tweede verloskundige huisarts

Dokter den Admirant is na haar afstuderen tot huisarts (eind agustus 2018) blijven werken in de verloskundige huisartspraktijk van dokter Burggraaff in Weesp.

Zij werkt vanaf 1 september 2018 op maandagen en vrijdagen. 

Dokter den Admirant heeft veel ervaring op het gebied van vrouwenziekten, verloskunde en kinderziekten. Ze is moeder van drie jonge kinderen. 

Ricardo Scholten

Ricardo Scholten
arts in opleiding tot forensisch geneeskundige

Ricardo Scholten is arts en in opleiding tot forensisch arts. Hij veel veel verstand van hart- en vaatziekten. Ook van longproblemen en sportletsels heeft hij veel kennis. Ga een gesprek met hem aan!

Nikki Klarenbeek

Nikki Klarenbeek
arts in opleiding

Nikki Klarenbeek is vanaf 18 maart 6 weken in deze verloskundige huisartspraktijk werkzaam als arts in opleiding. Deze aanstaande dokter denkt er over om kinderarts of huisarts te worden. 

Gera van de Kraats

Gera van de Kraats
praktijkondersteuner & assistente

Gera van de Kraats, praktijkondersteuner

Gera van de Kraats is de praktijkondersteuner in deze huisartspraktijk en tegelijk de meest ervaren doktersassistente. Zij begeleidt samen met de dokter  - onder andere -  personen met hoge bloeddruk, diabetes mellitus (suikerziekte), COPD, astma, geheugenproblemen en verslavingen (aan medicijnen en roken). Stoppen met roken geeft zij ook in de vorm van een groepscursus. Deze is inmiddels meer dan tien keer gegeven en... met veel plezier en succes voor de deelnemers!  Zij geeft ook groepsgesprekken aan personen met diabetes mellitus. Gera van de Kraats is op maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen te vinden in de praktijk. Voor verdere info over Stoppen met roken in de huisartspraktijk van dokter Burggraaff kijk op:

Gera van de Kraats heeft haar opleiding tot Praktijkondersteuner gevolgd aan de Gereformeerde Hogeschool Zwolle.

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

Alice Fokkens-Neysen

Alice Fokkens-Neysen
doktersassistente

Alice Fokkens, doktersassistente

Alice Fokkens werkt op maandagen, dinsdagen en woensdagochtenden in deze verloskundige huisartspraktijk. Ze werkt meer dan tien jaar voor dokter Burggraaff en weet daardoor veel. Zij is iemand die altijd probeert een oplossing voor een probleem te vinden. Vraag het maar!

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

Odette Snel

Odette Snel
doktersassistente i.o.

Een nieuw gezicht: Odette. Zij werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

Marthe van Bronkhorst

Marthe van Bronkhorst
POH-GGZ

Marthe van Bronkhorst is als POH-GGZ werkzaam in de praktijk van dokter Burggraaff. Zij kan na verwijzing gesprekken voeren met mensen. Marthe is erg vindingrijk en betrokken. Ook psychologisch ondersteuning nodig? Informeer bij de huisarts of een verwijzing naar haar mogelijk is voor jouw problematiek. 

Sidney Moscoviter

Sidney Moscoviter
praktijkmanager

Sidney Moscoviter, praktijkmanager

Sidney Moscoviter levert ons de broodnodige administratieve ondersteuning. Hij is de praktijkmanager van deze verloskundige huisartspraktijk. Heeft u een telefoontje van de praktijk en is het een mannenstem en geen dokter? Dan is het Sidney Moscoviter die belt over onduidelijkheden in de verzekering of administratie. Hij heeft een engelen geduld en lost al onze administratieve problemen met een glimlach op. Zo'n vrolijke noot in soms ingewikkelde situaties kunnen wij zeer waarderen!

Sidney is ook op andere vlakken actief. Hij is een administratieve duizendpoot. Zo ondersteunt hij ook het bedrijf Moscoviter Bedrijfskleding.

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

Betty Burggraaff

Betty Burggraaff
Maatschappelijk werker met pensioen

Betty Burggraaff, maatschappelijkwerkster

Betty Burggraaff heeft zich met veel zaken in en buiten de verloskundige huisartspraktijk bezig gehouden. Zij is altijd de olie van de organisatie geweest. Zij was actief in de plaatselijke politiek voor het CDA. Zij was o.a. jarenlang raadslid en voorzitter van het CDA Weesp. Zie voor meer info:http://www.cda.nl/noord-holland/weesp/  Zij neemt geen patiënten meer in behandeling, nu de praktijk voorzien is van POH-GGZ (huispsychologen). 

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

Tom Welter

Tom Welter
praktijkondersteuner ICT

Tom Welter is een gepromoveerd bewegingswetenschapper die zich heeft toegelegd op de ICT. Hij geeft de praktijk van dokter Burggraaff adviezen op het gebied van computers, netwerken en andere zaken die te maken hebben met electronische informatie

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

Medisch Team

Medisch Team
Verloskundige Huisartspraktijk H.B. Burggraaff, Weesp

Van links naar rechts:

1ste rij: Hans Burggraaff verloskundige huisarts, Clayton Martis 2e huisarts, Annemieke den Admirant  2e verloskundige huisarts.

2e rij: Gera van de Kraats praktijkondersteuner, Alice Fokkens doktersassistente, Odette Snel doktersassistente i.o. Marthe van Bronkhorst POH-GGZ.

Contact

Telefoon 0294-412633
 

H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop

Waarschapsstraat 1a
1382 EG Weesp
Telefoon:
0294-412633
Fax:
0294-414760
KvK:
32067351
H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts / huisartsopleider VUmc te Weesp
Actief lid van LHV, NHG, VVAH, STOOHN, HAOVU, LHOV, AAFP, STFM.
SPOEDLIJN 0294-417021
www.huisarts.WS
Routebeschrijving >
ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.