Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0294412633
Telefoonnummer: 0294412633
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Voel je OK als zwangere of kraamvrouw


Het kan zinvol zijn eens te kijken naar hoe je voelt. Soms voel je je gewoon niet zo goed als zwangere of als kraamvrouw. Dan kan het verstandig zijn dit te bespreken. Natuurlijk met je partner. Soms is het goed om dit te bespreken met een goede vriendin, je moeder of je huisarts. Nu is er iets waar dokter Burggraaff je graag op wil wijzen: Voel je OK. Een app die je misschien een steuntje in je rug kan geven. Kijk eens op de website van dokter Burggraaff.
Lees verder »

Zilveren Kruis te machtig


De macht van zorgverzekeraar het Zilveren Kruis wordt veel te groot. Tijd om daar aan te denken aan het einde van het jaar. Stap in december over naar een andere zorgverzekeraar dan Zilveren Kruis en de merken die daarbij horen (Zilveren Kruis, Achmea, Centraal Beheer, Interpolis, FBTO, InShared, enz). Meer informatie op de website van dokter Burggraaff: www.huisartsweesp.nl
Lees verder »

Deze zorgverzekering kan u grote schade toebrengen


Verzekerden krijgen alleen een behandeling door een gecontracteerde zorgverlener vergoed. Ga je naar iemand anders of word je door een ambulance naar een niet gecontracteerd ziekenhuis gebracht, dan betaal je een deel zelf. Dat zijn geen kinderachtige bedragen! Zorg dat jouw verzekeraar de ziekenhuizen in de buurt wél vergoedt: Tergooi, Flevo, AMC en OLVG. Wel zo handig!
Lees verder »

Het glutenvrije dieet zegen of vloek


Glutenvrij dieet: Populariteit legt nieuwe risico's bloot. Mensen die zonder medische noodzaak een glutenvrij dieet volgen lopen risico's: 1. Meer kans op hart- vaat ziektes 2. Tekorten aan voedingsstoffen 3. Overgewicht en diabetes mellitus 4. Blootstelling aan zware metalen 5. Kosten.
Lees verder »

Borstvoeding voorkomt beroerte


Kan borstvoeding nu, later in het leven een beroerte voorkomen? Een merkwaardige vraag. En toch is het antwoord op deze vraag: Ja, dat kan, blijkt uit een publicatie in het Journal of the American Heart Association. Meer info op www.huisarts.ws
Lees verder »

Veel bevallingen


Deze zomer is niet alleen heet. In deze zomer worden ook veel kindjes geboren.
Afgelopen 2 weken was dokter Burggraaff betrokken bij de geboorte van 4 kindjes één in Nederhorst den Berg (Fenna), één in Amsterdam (Nomi) en twee in Blaricum (Vivienne en Ayden). Voor meer info: kijk op www.huisarts.ws
Lees verder »

Keelspiegelen


Soms het zinvol om te kijken naar de stembanden. Het aardige is, dat in de verloskundige huisartspraktijk van dokter Burggraaff, dit ook bekeken kan worden. Als je langer hees bent of andere stemklachten ervaart, kan er dus keelspiegelen plaatsvinden. De huisarts is hier bedreven in en stelt een enkele keer (gelukkig niet vaak) een bijzondere afwijking vast. Zie verder de nieuwsrubriek op de website www. huisartsweesp.nl
Lees verder »

Kijken, kijken en niet kopen


Veel mensen denken:"Als ik maar goed gecontroleerd wordt.", bijvoorbeeld na verwijderen van darmkanker. Vaker controleren zal wel beter zijn, denken wij. Toch? Wat blijkt? Dat is niet zo! Lees verder op de website www.huisartsweesp.nl
Lees verder »

Samen aan tafel


Zuigelingen en peuters die al mee-eten met de familiemaaltijd lijken vaker een beter dieet te hebben en minder gedragsproblemen rond eten te vertonen dan kinderen die niet aan tafel mee-eten.
Lees verder »

Wiegendood


Wiegendood komt in Nederland weinig voor. En toch komt het nog steeds voor... Wiegendood komt het meeste voor op de leeftijd van 1-4 maanden. Wat vergroot de kans op wiegendood? 1. Op de buik of zij laten slapen. 2. Samen met ouders in één bed slapen. 3. Roken van ouders Wat verkleint de kans op wiegendood? 1. Borstvoeding. 2. In dezelfde slaapkamer slapen als ouders (in een eigen bedje). 3. Veel gebruiken van fopspeen. 4. Het gebruik van een slaapzak.
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

Vernieuwde Griep Check


De Griep Check is om te kijken of u griep heeft. Na een paar vragen krijgt u een advies of u mogelijk griep heeft. En leest u wat u kunt doen.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten

Contact

Telefoon 0294-412633
 

H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop

Waarschapsstraat 1a
1382 EG Weesp
Telefoon:
0294-412633
Fax:
0294-414760
KvK:
32067351
H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts / huisartsopleider VUmc te Weesp
Actief lid van LHV, NHG, VVAH, STOOHN, HAOVU, LHOV, AAFP, STFM.
SPOEDLIJN 0294-417021
www.huisarts.WS
Routebeschrijving >
ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.