Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0294412633
Telefoonnummer: 0294412633
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Eerste Hulp bij Ongelukken (EHBO)

 Eerste Hulp Bij Ongelukken: We hebben het allemaal nodig!

Zou het niet prettig zijn om te weten wat je moet doen, als je kind of jezelf een ongelukje heeft? Als er iemand benauwd is, zijn enkel verstuikt of een hevig bloedende wond heeft?

 
Dat kun je leren met een basiscursus EHBO. Cursussen die dokter Burggraaff jarenlang heeft gegeven bij het Amsterdamse GVB, de Muidense kruitfabriek enzovoort zijn nog steeds nuttig en bij de tijd.

In Weesp en omstreken is een organisatie die deze cursussen organiseert: EHBO-Mitella. Een club van actieve EHBO-ers die aan de weg wil timmeren. Dokter Burggraaff raadt je aan om eens te kijken op hun website. Misschien is zo'n basiscursus wel wat voor jou! De kennis en de handelingen die je daar leert komen altijd een keer van pas. Meld je aan. Gewoon doen!

Een andere mogelijkheid:

Kennis en vaardigheden in EHBO komt ons allemaal een keer goed van pas. Het duurt wel even voordat je EHBO onder de knie krijgt, maar dan heb je ook wat. Dokters hechten veel waarde aan de opleiding tot EHBO-er volgens het Oranje Kruis. Als je die opleiding achter de rug hebt, ben je een stuk wijzer en zijn er weinig situaties waarin je niet weet wat je te doen staat. Zet zo’n EHBO-cursus op je verlanglijstje! Ga er het komende jaar eens achteraan. OK? In Weesp vinden EHBO-cursussen plaats. Neem daarvoor contact op met: theo.vermoolen@orange.nl

Het Nederlandse Rode Kruis heeft een app ontwikkeld voor de mobiele telefoon. Deze app is gratis te downloaden via http://www.rodekruis.nl/eerste-hulp/paginas/ehbo-app.aspx of via de appwinkel van je eigen telefoon

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

Contact

Telefoon 0294-412633
 

H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop

Waarschapsstraat 1a
1382 EG Weesp
Telefoon:
0294-412633
Fax:
0294-414760
KvK:
32067351
H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts / huisartsopleider VUmc te Weesp
Actief lid van LHV, NHG, VVAH, STOOHN, HAOVU, LHOV, AAFP, STFM.
SPOEDLIJN 0294-417021
www.huisarts.WS
Routebeschrijving >
ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.