Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0294412633
Telefoonnummer: 0294412633
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Gefefeliciteerd met je zwangerschap!

R4U vragenlijstR4U vragenlijst 

">Ooievaar in weiland WeespEen zwangerschap betekent een grote verandering in je lichaam en in je leven! Dokter Burggraaff wil je zwangerschap graag begeleiden en controleren. Het voorbereiden op je bevalling is daar een onderdeel van. Een prettige begeleiding van bevalling en kraambed vinden wij erg belangrijk. Ons doel is dat je met een positief gevoel terug kunt kijken op je zwangerschap en bevalling. Dát is de inzet van deze verloskundige huisartspraktijk.

Tijdens de begeleidende contacten vindt er veel uitwisseling plaats van informatie. Wat wil je weten? Geen vraag is te gek. In deze verloskundige huisartspraktijk willen we je graag antwoord geven op al je vragen, zodat je voldoende voorzien bent van informatie en met vertrouwen de bevalling tegemoet kunt zien. Elke zwangere kan zich rechtstreeks bij deze verloskundige huisartspraktijk melden voor verloskundige zorg, zodra de zwangerschapstest positief is. Maak een afspraak via 0294-412633 of via de mail h.b.burggraaff@hccnet.nl

Aanmelding voor begeleiding van je zwangerschap kan zonder verwijzing van je eigen huisarts. Het is wel handig om je eigen huisarts even te melden dat je zwanger bent. Als je nog geen foliumzuur (0,4 milligram) slikt is het misschien verstandig om daar mee te beginnen. Foliumzuur kun je bij Apotheek Ballintijn of Apotheek Veldsema kopen. Informeer dan direct de apotheek over je zwangerschap. Wel zo handig! Foliumzuur slik je tot en met de 12e week.

Als je een afspraak gaat maken is het misschien handig om R4U in te vullen. Dokter Burggraaff gebruikt dit graag om goed op 

Zwangerschapskoffer van verloskundige huisarts Hans Burggraaff Weesp

de hoogte te zijn van jouw situatie en van jouw gezondheid.

Wil je zelf berekenen hoever je zwangerschap nu is? Dat kan met de rekenmachine (calculator) op deze site.

 Een site met veel nieuwtjes over jouw zwangerschap is Samen Zwanger

Heb je belangstelling voor een zwangerschapskoffer? Vraag er naar bij controle van je zwangerschap in de verloskundige huisartspraktijk van dokter Burggraaff.

  © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

 

 

 

 

Contact

Telefoon 0294-412633
 

H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop

Waarschapsstraat 1a
1382 EG Weesp
Telefoon:
0294-412633
Fax:
0294-414760
KvK:
32067351
H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts / huisartsopleider VUmc te Weesp
Actief lid van LHV, NHG, VVAH, STOOHN, HAOVU, LHOV, AAFP, STFM.
SPOEDLIJN 0294-417021
www.huisarts.WS
Routebeschrijving >
ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.