Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0294412633
Telefoonnummer: 0294412633
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Wetenswaardigheden

 Nieuwsgierig naar behandeling van oogziekten

Huisarts Burggraaff op bezoek bij Rulo oogarts in Zonnestraal

Niet iedereen weet dat dokter Hans 

Bezoek huisarts Burggraaff Weesp aan Oogziekenhuis Zonnestraal Amsterdam Zuid Oost 2Burggraaff veel belangstelling heeft voor oogziekten. Dokter Burggraaff bezocht in 2017 op uitnodiging van dokter Rulo van Ooziekenhuis Zonnestraal in Hilversum een operatieprogramma in Hilversum (foto links) en bij oogarts Bijl in Amsterdam Zuid Oost (foto links).

 

Kindjes in Blaricum, Driemond, Weesp, Muiden en Amsterdam.

Het bevalt goed bij dokter Burggraaff. Zeker internationaal gezien! De borelingen van december 2016 zijn bijvoorbeeld Finn (02-12-2016) moeder Amerikaanse en vader Vlaams, Graziano (04-12-2016) moeder Surinaamse en vader Italiaans, Chancelvie (02-12-2016) dochter van moeder uit Angola en vader uit Zaïre, Liam (07-12-2016) moeder Itailiaanse en vader Portugees en Azra (21-12-2016) dochter van twee ouders uit Hongarije.

Een voorbeeld uit het verleden is te zien op deze foto. Daar staat dokter Burggraaff (in geel T-shirt) op na de thuisgeboorte in Driemond van Pieter Zwanenburg op die op een warme 24 juli 1991 als eerste kind van zijn ouders werd geboren. Pieter Zwanenburg is nu arts in opleiding aan de Universiteit van Amsterdam en volgde zijn huisartsenstage in de verloskundige huisartspraktijk van dokter Burggraaff (2e foto). Voor een stukje nieuws op RTVNH kijk hier. na ongeveer 5 minuten is een stukje hierover te zien op dit nieuws. Ook het Weesper Nieuws besteedde er aandacht aan! Kijk ook op ">bevallingen 2016 en bevallingen 2017.

Geboorte Pieter Zwanenburg thuis in Driemond ">Hans Burggraaff en Pieter Zwanenburg oktober 2016

 Huisartspraktijk met breed behandelaanbod 

  In deze verloskundige huisartspraktijk in Weesp verricht de huisarts allerlei huis- tuin- en keukengeneeskundige werkzaamheden. Dat kan gaan om het hechten van een wond, een gesprek over slechte stemming, het met tabletten of insuline behandelen van suikerziekte tot het verwijderen van huidkanker, de verloskundige begeleiding van je zwangerschap en bevalling, het in de kom zetten van een ontwrichte vinger of de sterilisatie van je man (vasectomie), en zo meer. De verloskundige huisartspraktijk van Dr. Burggraaff is gevestigd in het 650 jaar oude Hollandse vestingstadje Weesp, dat zijn bestaan dankt aan de ligging aan de Vecht en de Keulsevaart, de waterverbinding tussen Amsterdam en Duitsland.  

 ALL ROUND

Verloskundige huisarts dokter Burggraaff Weesp Cirkelcloud wat hij zoal doet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 ">">

 

 Hans Burggraaff op bezoek in Philadelphia op een congres van de AAFP

Family Physician Practice with OB

Hans Burggraaff huisarts Weesp voor the Alamo in San Antonio Texas

  English spoken? In this family physician practice English is spoken. Do you like to speak to your doctor in your own language? We do! English is next to Dutch the language of the doctors in this practice! On the picture above is doctor Burggraaff at the Assembly of the American Academy of Family Physicians (AAFP) in Philadelphia in 2012.  On the right he stands in front of the Alamo while visiting the Spring Conference of the Society of Teachers of Family Medicin (STFM) in San Antonio Texas (2104). Give it a try with this huisarts: English spoken?

 Waardering voor vrijwilligerswerk Hans Burggraaff ">

Taart van Wesselman op Koningsdag 2015

 Hans Burggraaff in het zonnetje gezet.

In de laatste week van oktober 2014 ontving Hans Burggraaff de eremedaille van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen. Echtgenote Betty Burggraaff ontving de zilveren speld van het CDA voor haar langjarige inzet voor het CDA. Onder de kop Twee spelden op een kussen werd hierover in het Weesper Nieuws bericht.
Op Koningsdag 2014 werd Hans Burggraaff al door oud-burgemeester Bart Horseling in het zonnetje gezet als dank voor 21 jaar organiseren van de feestelijkheden op 30 april (Koninginnedag). De oud-burgemeester overhandigde de oud-voorzitter van de Oranje Vereniging Weesp een oranje stropdas. Voor meer info kijk op het Weesper Nieuws of op de nieuwtjes op deze site. Waardering ook op andere manieren getoond (zie foto een heerlijke taart van Wesselman ontvangen op Koningsdag 2015)

 

 

  Zilveren Kruis is te machtig

Dokter Burggraaff raadt u aan vandaag over te stappen naar een andere zorgverzekerraar dan Zilveren Kruis, bijvoorbeeld ZZDSWCZONVZ. Niet veel media durven erover te berichten... Toch is het misschien goed om eens te denken over de macht van Zilveren Kruis. Deze zorgverzekeraar met merken als Zilveren Kruis, Achmea, Ziezo en vele andere wordt langzamerhand veel te machtig. Het Zilveren Kruis heeft bijvoorbeeld... Lees verder...

 Kritische blik? Ikgeentoestemming...

  Als je het op prijs stelt om je medische gegevens uit het dossier van de huisarts openbaar te laten worden, is het LSP NEE Absoluut onveiligeen goed plan om toestemming te geven om medische gegevens uit te wisselen via het Landelijk Schakel Punt (LSP) / Electronische Patienten Dossier (EPD).  Je kunt er dan verzekerd van zijn dat al je medische gegevens vroeg of laat op straat liggen. Dat is de mening van Bits of Freedom een organisatie die opkomt voor privacy en internetvrijheid.          

Als je wat je de huisdokter vertelt, onder het medisch beroepsgeheim wilt laten blijven vallen, geef je geen toestemming. Ikgeentoestemming.nl is een website die dat uitspreekt. Deze website is afkomstig van Vrijbit. Vrijbit is een kritische gebruikersorganisatie die waarde hecht aan privacy en tegelijk pleit voor vrije communicatie. Klik hier voor verdere info. Achtergrondinformatie is hier te vinden. De Amsterdamse Huisartsen Vereniging kijkt net als de VPH veel kritisch naar het LSP. Ook Huisartsen uit Weesp en Muiden staan zeer gereserveerd tegenover deze ontwikkeling.

Accreditatie en certificeringnhg praktijkaccreditering klein

De verloskundige huisartspraktijk van dokter Burggraaff is op diverse manieren gekeurd:

 

  © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

googleb90c7ef50e2416fb.html  [googleb90c7ef50e2416fb.html]

<g:plusonesize="tall"> UA-42771962-1

Website waarde
Pagerank

 

 

 

 

 

Contact

Telefoon 0294-412633
 

H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop

Waarschapsstraat 1a
1382 EG Weesp
Telefoon:
0294-412633
Fax:
0294-414760
KvK:
32067351
H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts / huisartsopleider VUmc te Weesp
Actief lid van LHV, NHG, VVAH, STOOHN, HAOVU, LHOV, AAFP, STFM.
SPOEDLIJN 0294-417021
www.huisarts.WS
Routebeschrijving >
ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.