Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

ZWANGER!

   

Zwangere cloud Dokter Burggraaff WeespFolder ZWANGER of PREGNANT

Het is reuzehandig om wat meer te weten over zwangerschap en alles wat er bij komt kijken als je net zwanger bent. Je wil dan natuurlijk informatie die niet gekleurd is maar onafhankelijk. Er is door een aantal belangrijke instellingen een brochure samengesteld die je misschien eens kan bekijken: De folder heeft de toepasselijke naam: Zwanger! of in het Engels: Pregnant!

Ben je op plaatjes gericht? Kijk dan eens naar deze plaatjes!

 Een ander informatief boekje is de Groeigids tijdens je zwangerschap of de Groeigids Borstvoeding

Kindsbewegingen.

De bewegingen van je kindje in je buik voel je bij een eerste zwangerschap vaak rond de 20-22 weken. Als je de tweede of derde keer zwanger bent weet je vaak hoe de bewegingen van je kindje voelen en herken je deze dus vaak eerder: 18-20 weken.

Je kindje heeft een eigen patroon van bewegen. Na geboorte is dat zo, maar voor de geboorte is dat dus ook al zo! Als moeder leer je het patroon van bewegen van je kindje kennen. Aan het einde van de zwangerschap kan het belangrijk zijn om te melden, wanneer  het bewegingspatroon sterk is verminderd. Wil je dit melden aan je begeleidende huisarts? Als je meer informatie op rpijs stelt over de bewegingen van je kindje kijk dan op: Je baby voelen bewegen

Deze pagina is in ontwikkeling! Kom nog eens langs :-)

 

 

ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.