Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Zorgverzekering kan je schaden

Deze zorgverzekering kan u grote schade toebrengen

Bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering is het oppassen geblazen. Er zijn goedkope polissen. Fijn toch? Mwah... Die lagere premie geven zorgverzekeraars niet kado.

  • Vaak betekent het dat u een internetapotheek moet nemen: heel onhandig en bovendien lang niet zo veilig als Apotheek Ballintijn of Apotheek Veldsema. Waarom? Omdat de internetapotheek niet over al uw gegevens beschikt en de plaatselijke apotheek (nog) wel.
  • U bent niet meer welkom in bepaalde ziekenhuizen. Niet welkom? Hoezo? Nou u bent wel welkom, maar u moet de rekening zelf betalen, want de zorgverzekering betaalt de rekening in ieder geval niet. Dat kan om veel geld gaan. Een dagje ziekenhuis met opname en onderzoek kost al gauw 500-1000 euro. Als u dat overkomt voelt u zich niet meer zo welkom! In de praktijk van dokter Burggraaff zijn er personen die voor een behandeling in Tergooi, Flevo of OLVG geen vergoeding krijgen. Is dat handig? Nee dus. Het is niet alleen onhandig. Het is ook onverstandig. In acute situaties gaat de ambulance echt naar het dichtst bij zijnde ziekenhuis, ook als u daar niet voor verzekerd bent. Hier zijn al voorbeelden van. Bovendien beperkt het de behandelmogelijkheden als u ziek bent.

Dokter Burggraaff raadt u aan goed te kijken naar een nieuwe zorgverzekering. Dus niet alleen de premie is belangrijk. Ook wat de verzekering biedt zoals zorg van de apotheek en van het ziekenhuis. Anders kan de nieuwe zorgverzekering u en uw gezondheid grote schade toebrengen. Kijk ook hier.

© H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

 

ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.