Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

In de knoop, in de put, in de war?

 

We kennen waarschijnlijk allemaal het gevoel dat op sommige dagen alles tegen lijkt te zitten. Op dit soort dagen stapelen de tegenslagen zich als het ware op en zie je het even helemaal niet meer zitten. Nu is het normaal om dit soort dagen te hebben, maar het is fijn om hier wel iets aan te kunnen doen. Wanneer je kritisch naar jezelf en je omgeving kijkt, kun je mogelijk tot ideeën komen om hier beter mee om te gaan.

 

Op deze pagina staan enkele tips voor problemen die vaak mensen ervaren. Onder 'Stress en overbelasting' kunt u tips vinden hoe het makkelijker wordt om met stress en overbelasting om te gaan. Onder 'Ontspanning'  kunt u verschillende oefeningen bestuderen die u zelf kunt uitproberen om beter te ontspannen. Onder 'Slaapproblemen' staan enkele adviezen die ervoor kunnen zorgen dat u beter slaapt ’s nachts. Tenslotte staan er onder 'Negatieve gedachten ombuigen' een aantal tips om te gaan met terugkerende negatieve gedachten.

 

Hopelijk heb je iets aan de tips van deze pagina’s. Mocht je een specifiek onderdeel missen, laat dit zeker weten aan uw huisarts.

 

Heb je nou last van mentale klachten die niet vallen onder deze kopjes of heb je hier niet voldoende baat bij? Neem dan ook zeker contact op met de huisartsenpraktijk. Mogelijk kun je dan samen met de huisarts een plan opstellen voor de mentale klachten waar je last van hebt.

 

 

 

 

ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.