Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0294412633
Telefoonnummer: 0294412633
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Complimenten?

 

Bent u erg gelukkig of tevreden met de inspanning die werd geleverd door een van de medewerkers van de praktijk? Is misschien bijzondere waardering op zijn plaats is? Iets laten blijken van uw waardering is in dat geval mogelijk.

Allereerst door dit uit te spreken tegenover de dokter of de assistente, door een kaartje te sturen aan de praktijk, door een kleine attentie te geven aan de praktijkmedewerker die u waardeert. Een andere mogelijkheid is, uw mening weer te geven op sites als Zorgkaart Nederland, Google.nl, zorgkiezer.nlArtsNed Independer of pages24. Laat weten wat u gewaardeerd heeft en van wie. Het geeft ons energie. Echt waar!

Albasten zwangere buik Max van Wijk verloskundige huisarts Burggraaff

 Een bijzondere attentie ontving ik van de ouders van Max die op een avond thuis ter wereld kwam zonder levensteken. Na korte reanimatie kwam Max goed op gang. Wat een opluchting! Als dank ontving dokter Burggraaff van de ouders van Max op woensdag 22 februari 2017 een fraaie albasten zwangere buik, zie het plaatje. Dit nieuws haalde de plaatselijke krant. Voor meer informatie hierover kijk je naar het Weesper Nieuws.

Taart voor Kroningsdag

 

 

 

 Een attentie die wij ontvingen vlak voor 30 april 2013 (gemaakt door Banketbakkerij Wesselman te Weesp) is wel heel origineel! Zie foto:

 

 

Hieronder links een foto van het stadhuis van Weesp genomen vanaf de hoogwerker op de Nieuwstad, Deze was vrij toegankelijk als onderdeel van het programma voor Koninginnedag 2012 in Weesp. Hieronder rechts een foto van dokter Burggraaff toen hij op 29 april 2010 voor al zijn betaalde en vooral voor zijn onbetaalde vrijwillige werkzaamheden een Koninklijke onderscheiding ontving. Een heel bijzonder compliment!

Koninginnedag Weesp 2012hans burggraaff met ridderorde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Charlotte Thornely Melbourne bezoekt dokter Burggraaff

 

 

Een bijzonder compliment uit Australie: Charlotte Thornely uit Melbourne bezoekt in de zomer van 2016 dokter Burggraaff in Weesp die haar 19 jaar geleden op de wereld zette! Afbeelding Links.

 

 

 Een ander compliment? De verloskundige bezigheden van dokter Burggraaff bevallen goed. Een ander opmerkelijk voorbeeld is Pieter Zwanenbrug. Hij werd op 24 juli 1991 als eerste kind van zijn ouders thuis aan de Wyandottestraat in Amsterdam Driemond op de wereld werd gezet onder leiding van dokter Burggraaff. 

Hans Burggraaff en Pieter Zwanenburg oktober 2016

Pieter Zwanenburg is in opleiding tot arts 

Geboorte Pieter Zwanenburg thuis in Driemond

en volgde van 3 oktober tot en met 11 november 2016 zijn stage huisartsgeneeskunde bij dokter Burggraaff in Weesp. Er 

werd aandacht besteed aan deze bijzondere situatie in het Weesper Nieuws en op Radio Noord Holland. Pieter Zwanenburg sloot zijn stage met succes af. Op de foto links dokter Burggraaff met pasgeboren Pieter. Op de foto Rechts 25 jaar later. Mooie plaatjes. toch?

 

Heeft u ook iets bijzonders meegemaakt met dokter Burggraaff? Laat het vooral weten. Wij worden er blij van!

 

 

 

 

 

  © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

Contact

Telefoon 0294-412633
 

H.B. Burggraaff verloskundige huisartspraktijk De Stethoscoop

Waarschapsstraat 1a
1382 EG Weesp
Telefoon:
0294-412633
Fax:
0294-414760
KvK:
32067351
H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts / huisartsopleider VUmc te Weesp
Actief lid van LHV, NHG, VVAH, STOOHN, HAOVU, LHOV, AAFP, STFM.
SPOEDLIJN 0294-417021
www.huisarts.WS
Routebeschrijving >
ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.