Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Een verstandige meid plant haar zwangerschap op tijd!

 

 

Zwanger worden?

 

Een verstandige meid

 

plant haar

 

zwangerschap op tijd!

Zwangere cloud Dokter Burggraaff WeespZwanger worden is iets waar je samen naar verlangen kunt. Het is een geheim dat je met elkaar deelt. Je kijkt er naar uit...

Het kan verstandig zijn dit geheim te delen met de huisarts. Natuurlijk wil je dat je zwangerschap eindigt met de geboorte van een gezond kind. Kun je daar tijdens het zwanger worden en tijdens de zwangerschap iets aan doen? Dat kan dus! 

De huisdokter kan bespreken welke achtergronden en gewoontes invloed hebben op de kans om zwanger te worden. Ook de kans op een gezonde afloop is te beïnvloeden. De huisarts wil dit graag met je bespreken op hetkinderwens-spreekuur tijdens een preconceptie consult. Kijk voordat je naar de huisdokter gaat hiervoor eens naar de website Zwangerwijzer.

Verdere informatie over straks zwanger worden kun je ook vinden op de website straks zwanger worden of bij de thuisarts!

Ben je er nog over aan het denken om zwanger te worden? Kijk dan eens naar de brochure: "Kinderen krijgen?" Gezond gaan leven is als je aan zwanger worden denkt, altijd een goed idee! Roken en alcohol misschien maar eens stoppen. Meer bewegen. Misschien iets afvallen? Bij een ernstig overgewicht (BMI>40) stijgt het risico op een verkeerde afloop sterk rond de uitgerekende datum. Als je dit doet in de voorbereiding naar een zwangerschap, is dat ook iets waar je je goed door voelen gaat!

Weesp is een gemeente met een gemiddeld aantal kinderen per vrouw (1.8). In heel Nederland ligt het op 1.7. 

 

 

 

 

ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.