Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Een handige kostenloze app voor zwangeren

Front warhole stethoscopen met tekst

Een app die OK is, geen geld kost en wordt aangeraden door een verloskundige huisarts... Dat bestaat niet... ? Toch wel.

Door een vernieuwende kraamzorgorganisatie in het noorden van Nederland met de naam Isis. Isiskraamzorg heeft een app laten ontwikkelen voor i-phone en android die je kunt gebruiken.

http://www.isiskraamzorg.nl/app-van-isis-kraamzorg-de-zwangerschappassistent

De Kraamzorgorganisatie Isis zegt het volgende over deze App:" De ZwangerschAppassistent is een praktische applicatie voor je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Vanaf 4 weken zwangerschap tot 2 weken na de bevalling elke dag een tip van een collega-zwangere, verloskundige of andere deskundige. En met aandacht voor de aanstaande vader en het gezin.

Bereken eenvoudig je bevallingsdatum en jouw ZwangerschAppassistent houdt precies bij hoe ver je in de zwangerschap bent.

In de ZwangerschAppassistent kun je gemakkelijk jouw afspraken en een persoonlijk dagboek met foto’s bijhouden. Overzichtelijke lijsten met spullen die je nodig hebt en zaken die je op tijd moet regelen. En een handige weeëntimer voor de bevalling. Kortom een praktische gids direct bij en in de hand".

 Misschien een aardige gedachte om daar eens kennis mee te maken? Laat weten wat je er van vindt!

 

 

<script>   (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){   (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),   m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)   })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-29493425-1', 'auto');   ga('send', 'pageview');

</script>

 

ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.