Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

ANW: Contact in Avond-, Nacht- en Weekenduren

De huisartsartspraktijk van Dokter Burggraaff heeft regelmatig spreekuur in de avonduren en op zaterdagochtend. Dokter Burggraaff kan u hiervoor een afspraak geven. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om niet te hoeven verzuimen van het werk vanwege een uitstrijkje, een controle van de zwangerschap, het plaatsen van een spiraaltje of een hormonaal staafje enzovoort. Vraag er naar bij dokter Burggraaff.

Voor spoedeisende gevallen buiten kantooruren is er de Huisartsenpost in Blaricum telefoon 088-1309600. Deze huisartsenpost bevindt zich op het terrein van Tergooi Ziekenhuizen Blaricum (afslag 8 van de snelweg richting Amersfoort). Dokter Burggraaff is daar vrijwel wekelijks aanwezig. Overleg met de dokter of assistente van de huisartsenpost als daar reden voor is. Als het enigszins mogelijk is, kies dan voor een contact met de eigen huisarts en de eigen huisartsenpraktijk in Weesp op de eerstevolgende werkdag!

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

Plattegrond Tergooi Ziekenhuizen en Huisartsenpost BlaricumIngang Huisartsenpost Blaricum

ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.