Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Harvey Karp en de happiest baby of Wat te doen bij een huilbaby?

Harvey Karp en the happiest baby

   Alle artsen uit de verloskundige huisartspraktijk van Dokter Burggraaff uit Weesp bezochten het symposium op 18 juni 2013 georganiseerd door De Universiteit van Amsterdam en dokter Carol Lasham uit het Tergooi Ziekenhuis Blaricum. Onderwerpen van de uiteenzettingen waren vooral de praktische aanpak van huilbaby's en van ogenschijnlijk ongezeggelijke peuters en kleuters. Harvey Karp is een Amerikaanse kinderarts die met zijn 5-S methode al vele jaren aan de weg timmert. Hij voegde een aantal bekende methodes om huilende baby"ste troosten samen. Met deze duidelijke aanwijzingen kunnen ouders grip krijgen op de situatie. Een te veel huilende baby kan een zware opgave zijn en hier is wat aan te doen! Dat is wat dokter Harvy Karp met zijn methode leert. Meer over zijn methode weten? Ga naar de website www.happiestbaby.com of www.devrolijkstebaby.com of informeer bij een van de artsen in de praktijk van dokter Burggraaff of kijk hier.

Harvy Karp Hans Burggraaff Marieke Bos 

  Op de foto van links naar rechts: dokter Hans Burggraaff, dokter Harvey Karp, dokter Marieke Bos, arts in opleiding Saskia Correa in de Ronde Lutherse Kerk in Amsterdam. Niet op de foto en wel aanwezig: dokter Vincent Verstappen, huisarts in opleiding.

 

 

 

 

 

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.