Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Consultatiebureau voor zuigelingen

 

Dokter Burggraaff op het Consultatiebureau voor zuigelingenDokter Burggraaff houdt vanaf begin september 2017 eens per 2 weken op donderdagmiddag een Consultatiebureau voor zuigelingen in samenwerking met de GGD Gooi & Vechtstreek. Samen met verpleegkundige Marleen Josemans en weeghulp Dyonne Oude Elberink worden de zuigelingen gemeten, gewogen, gevaccineerd en ouders worden voorzien van informatie en advies over groei en ontwikkeling, over voeding en nog veel meer. Een huisarts die ook consultatiebureau houdt, zoals dokter Burggraaff, zorgt ervoor dat hij de kleintjes uit zijn huisartspraktijk heel goed leert kennen en dat zuigelingen en ouders adviezen op maat krijgen. Heel handig en vertrouwd!

Net in Weesp komen wonen en op zoek naar een huisarts en een consultatiebureau voor je zuigeling? Hartelijk welkom op dit bureau. Inschrijven bij dokter Burggraaff is zo gebeurd en meldt de GGD (035-692 63 50 of planbureau0-4@ggdgooi.nl): Ik wil graag een afspraak op het CB van Dokter Burggraaff. Graag tot ziens!

Dokter Burggraaff is een voorstander van vaccinatie van je kindje tegen ziekten die je kind ernstig kunnen beschadigen, zoals tetanus, kinkhoest, kinderverlamming (polio), hersenvliesontsteking (Hemofilus Influenza en Meningococ). Voor meer informatie kijk je hier: Immuniseren van mijn kind 

 

 © H.B. Burggraaff, verloskundige huisarts Waarschapsstraat 1a 1382 EG Weesp

ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.