Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

eConsult

Met eConsult kunt u via deze site een vraag stellen aan de medewerkers van onze praktijk.

Spoedgevallen
Neem bij spoedgevallen direct telefonisch contact met de praktijk. Bel de praktijk ook wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten: 0294-417021

Bel in geval van levensbedreigende situaties het landelijk noodnummer 112.

Uw vraag wordt met econsult net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. Het antwoord vindt u op deze site, bij 'Overzicht vraag en antwoord'. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord.

Kies eerst een onderwerp voordat u de vraag stelt. Extra informatie over de onderwerpen vindt u bij 'Toelichting'. Voor informatie over de medewerker klikt u op 'meer informatie'.

Uw vragen kunt u ook stellen per mail aan de huisarts via h.b.burggraaff@gmail.com en aan de assistente via herhaalreceptuur@gmail.com. De gewone mail is niet zo beveiligd als de mail via deze evrbinding. Maak zelf een keuze.

 


Voordat u gebruik kunt maken van eConsult dient u eerst in te loggen of u zelf aan te melden. Als u hieronder inlogt wordt u doorverwezen naar uw persoonlijke pagina.

ga('set', 'userId', {{UA-42771962-1}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.